De Beursvloer Dronten wordt georganiseerd op woensdag 21 november
Informatie voor ondernemers 2018-11-22T16:43:59+00:00

Tijdens Beursvloer Dronten kijken partijen wat ze voor elkaar kunnen betekenen en worden er volop ‘matches’ gemaakt. Bij een match biedt de maatschappelijke organisatie een tegenprestatie aan. Vraag en aanbod vinden elkaar zonder dat er een euro aan te pas komt!

Matchen van kennis, kunde, menskracht en middelen
Uw aanbod wordt bepaald door de vragen van maatschappelijke organisaties. Als er een vraag van een maatschappelijke organisatie voorbijkomt die u kunt invullen ontstaat er een match. Een maatschappelijke organisatie biedt u altijd een tegenprestatie aan. Wanneer u een match heeft, kunnen de afspraken gemaakt en bevestigd worden middels een matchformulier. De afspraken bevatten de inhoud, uitvoering en de tegenprestatie door de maatschappelijke organisatie van de match.

Vragen die bijvoorbeeld door maatschappelijke organisaties gevraagd kunnen worden zijn: advies op verschillende gebieden, workshops voor vrijwilligers en/of bestuursleden, groenonderhoud, computers, enz. Een tegenprestatie van een maatschappelijke organisatie kan bijvoorbeeld zijn: invulling van een personeelsuitje, een vergaderlocatie, een workshop, voorlichting, enz.

Hoeken
Tijdens Beursvloer Dronten wordt gewerkt met hoeken. We hebben een viertal hoeken samengesteld:
– advies / financiën
– materialen/ faciliteiten
– pr / media
– menskracht / netwerk

Tegenprestatie
Een maatschappelijke organisatie biedt u altijd een tegenprestatie voor uw aanbod aan. Maatschappelijke organisaties beschikken vaak over bijvoorbeeld specifieke kennis, een mooie locatie of kunnen een optreden of workshop verzorgen. Daarnaast bent u als ondernemer/onderneming altijd op zoek naar nieuwe klanten en doelgroepen. Deze potentiële klanten en doelgroepen kunnen binnen het bereik van een maatschappelijke organisatie liggen. Doordat zij over jullie match vertellen maken zij mond-tot-mondreclame voor jou en dat werkt altijd positief. In sommige gevallen is de match zelfs interessant genoeg om een persbericht naar de media te sturen. Op deze manier komt u als matchpartner bij een breed publiek onder de aandacht. Social mediakanalen van de maatschappelijke organisatie werkt ook altijd goed.

Match!
Als u tijdens Beursvloer Dronten een match heeft, dan maakt u afspraken over de inhoud, uitvoering en tegenprestatie en deze afspraken noteert u op matchformulier. Zowel de maatschappelijke organisatie als u nemen een kopie mee naar huis. Alle matches moeten binnen 1 jaar na afloop van Beursvloer Dronten zijn gerealiseerd.